ДЕГРИЗОЛ KF 30 - 10 кг. - Киселинен високопенлив препарат за почистване и обезмасляване в хранително-вкусовата промишленост

Концентриран кисел препарат с мощно почистващо и обезмасляващо действие, който има широко приложение в хранително-вкусовата промишленост и животновъдството, за отстраняване на замърсявания от мазнини, белтъчини, котлен камък и др.

Производител: България

Код на артикула: 80-914

Наличност: Изчерпан

Цена: 34,90 лв

ДЕГРИЗОЛ KF 30
Киселинен високопенлив препарат за почистване и обезмасляване в хранително-вкусовата промишленост

ДЕГРИЗОЛ KF-30 представлява концентриран кисел препарат с мощно почистващо и обезмасляващо действие, който има широко приложение в хранително-вкусовата промишленост и животновъдството, за отстраняване на замърсявания от мазнини, белтъчини, котлен камък и др.
Препаратът е предназначен за професионална употреба.

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: 
ДЕГРИЗОЛ KF-30 отстранява растителни и животински мазнини и силни замърсявания в хранително-вкусовата промишленост, в предприятия за обработка на месо, риба, млечни продукти и др., почиства котлен камък, захарни отлагания, варовикови налепи и ръжда.;

Прилага се за почистване и обезмасляване на:
- устойчиви на киселини повърхности – подове, стени, плотове, машини и оборудване, съдове от пластмаса, неръждаема стомана, дърво; 
- оборудване в кухни, пекарни, транжорни, месарски магазини и др
- съдове и машини за преработка на плодове и зеленчуци
- фризери, хладилни камери за съхранение на хранителни продукти, месо, сладолед;
- бани и санитарни помещения, тоалетни

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 
Препаратът съдържа висока концентрация на фосфорна киселина. В зависимост от степента и вида на замърсяването препаратът може да се използва в различни концентрации. Препоръчително разреждане е 1:00 до 1:30. При използване на загрята до 50 – 60 оС вода се постига по добър ефект. При особено силно замърсяване използвайте концентрат на препарата. 

Препаратът ДЕГРИЗОЛ KF-30 е силно пенлив. Препоръчва се използването му с пенообразуващи устройства, при което се постига устойчива пяна, задържаща се и по вертикални повърхности. Постига се и оптимален ефект при почистването Времето на въздействие е от 5 до 30 минути, след което повърхностите трябва да се изплакнат обилно с вода, при възможност топла.

Внимание: 
Използвайте внимателно върху алуминий, месинг, мед и повърхности от мрамор.
Не използвайте в CIP системи (поради високата пенливост на препарата)
Не оставяйте препарата да засъхне върху третираните повърхности

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА:
Препаратът в концентриран вид е силно кисел (рН < 1) и съдържа висока концентрация на фосфорна киселина. Може да причини дразнене на кожата, лигавиците и очите.
Препаратът съдържа съставки, които са с висока степен на биоразграждане. 

СЪСТАВ НА ПРЕПАРАТА:
- рН = 1
- Анионни повърхностно-активни вещества 
- Фосфорна киселина 
- Разтворители 

Условия на съхранение: на сухо и проветриво място, в добре затворена оригинална опаковка, далече от запалителни източници, храни и напитки. Да се пази далече от достъп на деца!

Указания за безопасно обезвреждане на препарата и опаковката му:
Съгласно символите и знаците за опасност, посочени в етикета и в т. 13- 15 наИнфорамационния лист за безопасност.
Опаковка: Пластмасови туби с вместимост 10 кг. 

Срок на годност: 2 години.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. или до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: