ДЕГРИЗОЛ FCP - Високопенлив - 10 кг. - Обезмаслител алкален и дезинфектант

Концентриран алкален препарат с мощно почистващо и дезинфекционно действие със съдържание на активен хлор, който има широка област на приложение в хранително-вкусовата промишленост, за отстраняване на замърсявания от растителни и животински мазнини, белтъ

Производител: България

Код на артикула: 77-914

Наличност: Изчерпан

Цена: 33,90 лв

ДЕГРИЗОЛ FCP  (високопенлив) - Алкален високопенлив обезмаслител и дезинфектант

Номер на издаденото разрешение за пускане на пазара: 1147-1/2011

ДЕГРИЗОЛ FCP (високопенлив) представлява концентриран алкален препарат с мощно почистващо и дезинфекционно действие със съдържание на активен хлор, който има широка област на приложение в хранително-вкусовата промишленост, за отстраняване на замърсявания от растителни и животински мазнини, белтъчини и др. Препаратът съдържа виска концентрация на натриев хипохлорит, който осигурява мощно гермицидно действие 
Препаратът е предназначен за професионална употреба.

Област на приложение: 
Почистване и дезинфекция на:
- алкалоустойчиви повърхности – подове, стени, тавани, плотове, машини и оборудване - външно, съдове от пластмаса, неръждаема стомана или други устойчиви на алкално въздействие метали; отстраняване на растителни и животински мазнини и силни замърсявания в хранително-вкусовата промишленост, в предприятия за обработка на месо, риба, млечни продукти и др.
- транспортни средства, колички, транспортни ленти и др., превозващи месо, риба, 
животински продукти; млечни продукти
- кухни, пекарни, транжорни, месарски магазини и др.;
-съдове и машини за преработка на плодове и зеленчуци, включително и за отстраняване на мухъл;
- фризери, хладилни камери за съхранение на хранителни продукти, месо и сладолед.

Начин на употреба: 
В зависимост от степента и вида на замърсяването препаратът може да се използва в различни концентрации. Препоръчително разреждане е 1:100 до 1:50. Препаратът дава добри резултати при разреждане със студена вода. При използване на загрята до 50 – 60 оС вода се постига по добър ефект.
Препоръчва се използването на препарата с пенообразуващи устройства при което се постига устойчива пяна, задържаща се и по вертикални повърхности. Постига се и оптимален ефект при почистването. Контактното време е от 5 до 15 минути, след което повърхностите се изплакнат обилно с вода, при възможност топла.

Внимание: 
- Не използвайте върху алуминий, други леки метали и лакирани повърхности
- Не използвайте в CIP системи (поради високата пенливост на препарата)
- Не оставяйте препарата да засъхне върху третираните повърхности

Състав на препарата:
Натриев хипохлорит - активен хлор – 4.5гр/100 гр
Натриева и калиева основа < 10гр/100 гр 
Повърхностно активни вещества 
Хелатообразуващ агент 

Условия на съхранение: на сухо и проветриво място, в добре затворена оригинална опаковка, далече от запалителни източници, храни и напитки. Да се пази далече от достъп на деца!
Указания за безопасно обезвреждане на биоцидния препарат и опаковката му:
Съгласно символите и знаците за опасност, посочени в етикета и в т. 13- 15 на Инфорамационния лист за безопасност.

Опаковка: Пластмасови туби с вместимост 10 кг. 

Срок на годност: 2 години.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. или до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: