Капков тестер за хлор и pH на водата в басейни/джакузита за 120 измервания

Капков тестер установяване на съдържанието за хлор и pH във водата - 120 измервания

Код на артикула: 1720-936

Наличност: Изчерпан

Цена: 38,60 лв

Капков тестер за хлор и pH на водата в басейни/джакузита за 120 измервания

Разфасовка: 1 бр.= 120 измервания на хлор и 120 измервания на ph на водата в басейни и джакузита

ОПИСАНИЕ:

Комплект за измерване на стойностите на pH и съдържанието на хлор във водата.

УПОТРЕБА:

За правилната грижа за водата е нужно да измервате съдържанието на хлор и pH във водата, за да може да го контролирате.
Общото правило е, че за да се постигне кристално чиста вода, рН трябва да се поддържа в границите на 7,2 - 7.6, а съдържанието на активен хлор да бъде между 0,3 - 0,5 мг / литър.
Измерванията е необходимо да правите поне два пъти седмично.

Начи на употреба:

УСТАНОВЯВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ХЛОР (мг/л)
1) Изплакнете добре смесителните съдове с вода от басейна;
2) Напълнете смесителните съдове с вода от басейна до маркера;
3) Добавете 5 капки от реагента С1 в смесителя;
4) Добавете 5 капки от реагента С2 в смесителя;
5) Затворете смесителя с капачката и разклатете;
6) Изчакайте 2 минути;
7) Сравнете след изтичането на втората минута получения цвят на пробата с цветовете на картона „ХЛОР“(CHLOR) и цифровата равностойност;
8) Когато сравнявате цвета на пробата дръжте смесителя без капачка на 3-5 см над бялата зона на картона със цветовете, за да установите с кой от палитрата на картона е най-билзък цвета на пробата.
Ако тонът на цвета на пробата е между два цвята на палитрата на картона – цифровото съдържание на хлор е също междинна стойност;

Дръжте шишетата на реагентите вертикално, винаги с дъното нагоре, за да се отмерят правилно капките. При установяването на количеството на хлор сравнявнете с цвета на картона „ХЛОР“ (CHLOR) със същия интензитет. Имайте предвид, че осветлението може да окаже влияние върху преценката ви. Бавната промяна на цвета показва увеличаване на съдържанието на комбиниран хлор. В този случай е добре да се изчака преди сравняването 2-3 минути.

УСТАНОВЯВАНЕ НА рН:
1.) Изплакнете добре смесителния съд с вода от басейна;
2.) Напълнете смесителните съдове с вода от басейна до маркера;
3.) Добавете 5 капки от реагента рН в смесителя;
4.) Затворете смесителя с капачката и разклатете;
5.) Сравнете получения цвят на пробата с цветовете на картона „рН“ и цифровата им равностойност;
6.) Когато сравнявате цвета на пробата дръжте смесителя без капачка на 3-5 см над бялата зона на картона със цветовете, за да установите с кой от палитрата на картона е най-билзък цвета на пробата. Ако тонът на цвета на пробата е между два цвята на палитрата на картона – цифровото съдържание на рН е също междинна стойност;

 

Дръжте шишетата на реагентите вертикално, винаги с дъното нагоре, за да се отмерят правилно капките. При установяването на нивото на рН сравнявнете с цвета на картона рН със същия цвят/нюанс (жълтожълтозелено-зелено-синьозелено т.н.), както всяка разлика в интезивността на цвета се взема под внимаие.

Имайте предвид, че при лошо осветление пробата може да изглежда по-тъмна от реалното. В този случай можете да добавите само 4 капки от реагента pH.
 

СЪХРАНИЕНИЕ:

Съхранявайте тестера в хладно и сухо помещение (5-20 ºС), далеч от храни, фуражи и напитки.

ПОДДРЪЖКА:
След употреба измийте смесителя и капачката с чиста вода.
Препоръчително е да се мият редовно смесителите със сапунен разтвор. След измиване изплакнете добре и оставете поне за 1 час пълни с вода от басейна.

ВНИМАНИЕ:
Не оставяйте тестера на слънце! Веднага след употреба завивайте капачките на флаконите, за се избегне размяна на капачките.
Замърсените смесители могат се отразят на точността на тестера при установяването на съдържанието на хлор.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: