Безхлорна дезинфекция на вода: Кислородни таблетки за малки басейни Azuro Oxi Tabs MINI 45 бр. таблетки х 20 гр.

Производител: Чехия

Код на артикула: 1721-936

Наличност: В наличност

Цена: 36,50 лв
Количество:

Безхлорна дезинфекция на вода: Кислородни таблетки за малки басейни Azuro Oxi Tabs MINI 45 бр. таблетки х 20 гр.

Разфасовка: 0.90 кг, 45 бр. таблетки х 20 гр.  Подходящи за басейни от 1 кубически литра вода и повече.

ОПИСАНИЕ:
Таблетките Азуро Oxi Tablets са подходяли за безхлорна дезинфекция на водата в малки, детски или надуваеми басейни. Те обикновено се използват в комбинация с течния препарат Азуро Mini Bio, за да се активира и усили тяхното действие. След потапяне на таблетката във водата тя постепенно се разтваря и освобождава активното вещество, което се окислява с примесите във водата. За правилното третиране на водата стриктно следвайте инструкциите на етикета и използвайте доплъващия препрат Азуро Mini Bio. НЕ използвайте Азуро Oxi Tabs заедно с хлорни препарати или за вода, третирана с такива!

УПОТРЕБА:
Преди да използвате препарата, е необходимо първо да коригирате нивото на pH в джакузито до нормалните стойности в границите на 7,0-7,4. При първото третиране на водата и като шоково третиране на приблизтелно 2 седмици, добавяйте по 1-2 таблетки за всеки 1 м3 (1000 литра) вода. По време на експлоатацията на басейна, добавяйте допълно таблетки, ако това е необходимо. За да се постигне кристално чиста и безопасна за къпане вода е изключително важно pH да се поддържа в границите 7,0-7,4, а концентрацията на активен кислород във водата да е в диапазона 8-12 мг/л, а ако температурата на водата в джакузито е над  28 °С, то концентрацията на активен кислород трябва да бъде между 10-14 мг/л. Ако концентрацията на активен кислород във вода падне под 8 мг/л е време да добавите нова таблетка в джакузито, ако пък тя над 14 мг/л, трябва да изчакате докато нивото на активен кислород във водата се нормализира и спадне. Проверявайте нивата на активен кислород най-малко два пъти седмично с подходящ за това тестер, като вземате проба от водата при мястото, където водата се влива от филтъра в джакузито.

Приложение:
Препарат, предназначен за редовно комплексно третиране на вода в комбинация с препарата Azuro Aktivator OXI.
След потапянето на таблетката във водата започва нейното постепенно разтваряне като се освобождава нейната активна съставка, която оксидира замърсяванията във водата. За ефективно действие използвайте редовно според инструкциите заедно с редовно третиране
на водата с препарата Azuro Aktivator OXI.

Инструкции за употреба и дозиране: 
Преди първото третиране с препарата е необходимо да се коригира нивото на pH на водата в границите на 7,0-7,4. 
При първоначално и при шоково третиране на всеки 2 седмици прилагайте 1-2 таблетки на 1м³ вода. 
При експлоатация на джакузито добавяйте таблетки според нуждите. 
Общовалидно е правилото, че за постигане на кристално бистра и хигиенично чиста вода, нивото на pH трябва да се поддържа в границите на 7,0-7,4 и концентрацията на активния кислород - 8-12мг/л. 
При температура на водата над 28°C поддържайте концентрацията на активния кислородмежду 10-14мг/л.
Ако съдържанието на активния кислород падне под 8мг/л е необходимо да се постави нова таблетка.
Ако съдържанието на активния кислород е по- високо от 14мг/л, ограничете третирането с таблетки и изчакайте да се нормализира концентрацията до посочените граници. 
Проверявайте най-малко 2 пъти седмично нивото на активния кислород с помощта на подходящи тестери като вземете проба от водата на изхода към филтрационната система.

Начин на прилагане: 
Диспенсер (пълнител за хлор): Поставете необходимото количество таблетки в диспенсера. 
Оставете диспендера да се движи свободно по повърхността на водата. 
Дозатор, монтиран по циркулационната система: Поставете необходимото количество таблетки в дозатора. 
Нагласете регулируемите клапани на дозатора, така че да се поддържа нивото на концентрация на активния кислород.
НИКОГА НЕ ПУСКАЙТЕ ТАБЛЕТКИ ДИРЕКТНО В ДЖАКУЗИТО!

Съдържание и консистенция:Бели таблетки (20 гр.), бавно разтворими във вода с алгицидно действие.
Активната съставка е пентакалиев бис (пероксимоносулфат) бис (сулфат)(1000г/кг). 

ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ЕТИКЕТА ПРЕДИ УПОТРЕБА!

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5 лв.
За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: