Лампа Куб от хималайска сол с дървена основа, на USB, 400 гр.

Ръчна изработка, засилва имунитета, подобрява настроението, концентрацията и съня.

Производител: Германия

Код на артикула: 3923-939

Наличност: В наличност

Цена: 22,00 лв
Количество:

Какво е лампа от хималайска сол?

Лампите от хималайска сол са изработени от кристали, добити от хималайския планински райони на Северен Пакистан, солните кристали са на възраст около 250 милиона години.

Освен невероятно красиви и уникални, внасящи уют със своето топло, оранжево-червено сияние, лампите от хималайска сол имат редица полезни свойства за човешкия организъм.

Лампите от хималайска сол са естествени йонизатори на въздуха, като излъчват отрицателни йони. С това си свойство те се оказват изключително полезни за хората, тъй като йонния баланс на въздуха в атмосферата е силно нарушен, като се наблюдава превес на положителните йони.

Мощен генератор на положителни йони са всички електрически уреди и електрониката, с които са пълни нашите домове и офиси.

Положителни йони излъчват:

-           телевизори

-           компютри

-           луминесцентни осветителни тела

-           микровълнови печки

-           бойлери

-           климатици

-           прахосмукачките

Масовото използване на тези устройства е отговорно за значително занижаване на нашите енергийни нива, както и за множеството неразположения, които се наблюдават сред съвременното общество и по-специално:

-           умора

-           отпадналост

-           депресия

-           потиснато настроение

-           негативни мисли и други

Когато става въпрос за закупуване на хималайски розови солни лампи, площта на действие се определя от размера на кристала.

Хималайската лампа свързва негативните йони с излишните положителни йони. Когато лампата се затопля, тя абсорбира влагата и кристалът е влажен на повърхността. Така се изгражда йонно поле. С помощта на лампата, положително заредената атмосфера на една стая може да се неутрализира. В допълнение към това, цветовете на хималайските солни кристали имат лечебен ефект.

 

Периметър на действие на лампите от хималайска сол в зависимост от големинта им

С помощта на хигроскопичния си ефект, солните лампи почистват и освежават въздуха, като отстраняват неприятните часитици прах, цигарения дим и всякакви други замърсители;

Отстраняването на тези микрочастици води и до друг изключително полезен ефект на солната лампа, а именно намаляване симптомите на алергия, астма, кашлица и цялостно успокояване дихателните пътища;

Лампите от хималайска сол имат благотворно въздействие върху настроението, концентрацията и съня, което ще забележите само след седмица;

Лампата от хималайска сол има редица благотворни въздействия върху нашето здраве. Поставете такава лампа в стаята си за прочистване на синусите докато спите, защото точно тогава защитните сили на вашето тяло са в покой и са най-податливи на благотворното влияние на хималайската сол.

 

Лампите с хималайска сол намаляват количеството на електромагнитното замърсяване, което неизменно се съдържа във въздуха на работните ви помещения, праховото съдържание и пренасяните по въздуха вируси и бактерии. Сложете такава лампа до себе си и когато се нуждаете от по-висока концентрация. Солните светлинни източници йонизират въздуха (освобождават отрицателни йони), което е ползотворно за редица заболявания: намаляват симптомите на астма, алергии, бронхит, синузит и др. дихателни проблеми; намаляват главоболието и мигрената, чувството на умора и безсънието. Търсете по-наситен червен цвят, тъй като той показва по-високата концентрация на минерали.

 

Биоенерготерапевти и хомеопати препоръчват тези лампи за подпомагане лечението на алергии, заболявания на дихателната и кръвоносна системи, при ревматизъм. Поради цвета си те също са използвани в хромотерапия, като успокояващата светлина помага на хора, страдащи от неврози и безсъние.

 

Представете си приятното усещане на плажа, в планината или на чистия въздух на село - именно това ще си “подарите” със солните лампи, тъй като те ефективно увеличават енергийните нива, благодарение на генерираните от тях отрицателни йони. За да поддържате своя тонус висок, независимо къде се намирате. Меката светлина, която солната лампа излъчва, непременно ще допринесе за уюта на Вашия дом;

 

И на последно място, но не по важност - всеки човек държи на начина, по който дома му изглежда. Различните дизайни на солните лампи при нас ги прави идеално интериорно решение за всеки стил - така домът ви едновременно ще изглежда добре, но и вие ще се чувствате отлично.

 

Наред с лампите от хималайска сол, можете да намерите и нужните за тях аксесоари - така че не се колебайте да направите своята поръчка бързо и лесно още сега!

 

Дали лампите от Хималайска кристална сол намаляват размера си или губят свойствата си с течение на времето?

Не, никога. Кристалите на солта не намаляват размера си, нито губят свойствата си. Докато ги пазите от вода, те винаги ще изглеждат по същия начин.

 

Какъв размер или колко голяма трябва да бъде лампата от Хималайска  кристална сол, за да има добър ефект?

Правилото е по-голяма стая - по-голяма лампа или няколко по-малки лампи, поставени стратегически из стаята. Също така е добре лампата да бъде поставена в близост до (но не и върху тях) компютър, телевизор или друг източник на електромагнитни лъчения. За едно помещение от 20 кв. метра са достатъчни 2 до 3 броя лампи от по 4 – 6 кг. всяка, но това зависи от различни фактори. Например: дали имате много електрически уреди, дали помещението е в града или е в близост до природата и други. За по-точна преценка вижте таблицата от другата страна на листовката.

 

Мога ли да оставя включена лампата от Хималайска кристална сол през цялото време?

Да, можете. В действителност много от нашите клиенти не изключват лампите си и ги оставят да светят непрекъснато, но за това решение се доверете изцяло на интуицията си. По просто казано вижте как се чуствате по-добре.

 

Имам вкус на сол по устните, откакто в дома ми има лампа от Хималайска сол. Това нормално ли е?

Това е напълно нормално. Не се тревожете! Ако не можете да усетите солта, причината е, че не сте толкова сензитивни, за да я почувствате.

 

Защо трябва да бъде осветена солта, тъй като в естествената й среда в солните мини, например, кристалите на солта не се осветяват, а оказват невероятен ефект върху здравето на човека?

Когато лампата е включена честотната и вибрация се вдига, а периметърът и на действие се увеличава, но това не означава, че тя става повече или по-малко полезна. И в двата случая честотният и диапазон остава в рамките на човешкия честотен диапазон.

 

Указания за правилно използване

Лампите от Хималайска  кристална сол са предназначени за употреба в затворени помещения. Солта е хигроскопична и поглъща влагата от въздуха. Ето защо, лампите трябва да се използват в сухи помещения. В случай на по-високи нива на влажност, например, по време на дъжд, лампата трябва да бъде включена. Топлинната енергия, произведена от крушката на лампата ще затопли кристалната сол и водните частици на повърхността и ще се изпарят.

 

Препоръчваме ви да следвате следните указания, докато използвате лампи от Хималайска  сол:

•          Да не се поставя лампа в близост до ръбовете на мебелите в стаи, в които играят деца.

•          Ако забележите, че лампата е "изпотена", това означава, че се е натрупала влага по повърхността и. Включете лампата и я оставете да изсъхне от топлината, произведена от електрическата крушка.

•          Не поставяйте лампата край източник на вода!

 

ВНИМАНИЕ:

Ако имате намерение да съхранявате лампата за дълъг период от време във влажна среда (мазе, гараж, таван или лятна къща на морето), сложете лампата в найлонова торбичка и я затворете плътно.

Поради естеството на солените късове, всеки камък е уникален и може леко да варира по форма, височина и цвят от илюстрациите.

 

Почистване на лампата от кристална сол

Почистването на лампите се свежда до избърсване на прах или периодична проверка за влага (кондензация). Ако решите да я почистите от прах, може да изполвате  мокра кърпа  и веднага подсушете.  Когато има конденз, просто включете лампата.

Не е необходимо почистване на лампата от електрамагнитни вълни или отрицателни енергии. Ако все пак искате да бъдете сигурни, че сте се погрижили за вашата кристална лампа, можете да използвате всички методи които се използват за почистване на кристали, с изключение на водата. Например: слънчева светлина, лунна светлина, музика, камбани, звънчета или положителни миславни послания.

Обхват на лампата: 0.3 м диаметър

Височина приблизително за кристалите с естествена форма: 10 см

Тегло: 400 гр.

Захранване: чрез USB

Ръчна изработка.

Произход на солните кристали : Пакистан

Хималайската сол се добива от планината Солната верига (Salt Range), която се намира в подножието на Хималайте на територията на Северен Пакистан.

Производител на лампите от хималайска сол: Wagner Life Design Германия

Дистрибутор: Ню Фреш ООД

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5.50 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: