ДЕГРИЗО - 0.750 мл. помпа - Обезмаслител за силно замърсени повърхности

ДЕГРИЗО представлява концентриран алкален препарат за отстраняване на устойчиви мазнини и замърсявания, загорели и натрупани мазнини.

Производител: България

Код на артикула: 190-914

Наличност: Изчерпан

Цена: 5,50 лв

ДЕГРИЗО - АЛКАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ЗА СИЛНО ЗАМЪРСЕНИ ПОВЪРХНОСТИ

ДЕГРИЗО представлява концентриран алкален препарат за отстраняване на устойчиви мазнини и замърсявания, загорели и натрупани мазнини, нагари от :
- фурни, готварски печки, скари, фритюрници
- различни водоустойчиви и алкалоустойчиви повърхности, кухненски шкафове, мивки, хладилници, подове
- предмети от пластмаса, метал, порцелан, стъкло
- тъкани

Начин на употреба: 
В зависимост от степента и вида на замърсяването препаратът може да се използва в концетриран вид или във формата на воден разтвор в съотношение (Дегризо: вода) до 1:5. 
1. За почистване и обезмасляване на повърхности. Напръскайте третираните повърхности или нанесете обилно препарат с помощта на кухненска гъба и оставете препарата да действа известно нреме. Забършете с кърпа или с мокра гъба. След това 
изплакнете обилно с вода, при възможност топла. 
2. При фурни, готварски печки, скари, фритюрници - при наличието на нагари, налепи и други тежки замърсявания по възможност затоплете уреда за да действа препарата известно време при температура около 50 С, разтъркайте хубаво с подходаща четка. Забършете с кърпа или с мокра гъба. 
3. За почистване и обезмасляване на съдове и аксесоари - накиснете предметите в препарата в подходящ съд в продължение на 20–на минути, при наличието на нагари, налепи и други тежки замърсявания разтъркайте хубаво с подходаща четка и изплакнете с вода, при възможност топла.
4. При тъкани – напръскайте петната и оставете препарата да действа няколко минути, след това изплакнете с вода.
5. При подове – използвайте разтвор от 100 ml от пепарата в 3-4 литра вода.
Внимание: 
- Не използвайте върху алуминий и други меки метали
- Не използвайте върху боядисани или лакирани повърхности
- Не оставяйте препарата да засъхне върху третираните повърхности
Предпазни мерки при употреба:
При контакт с очите те веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ.
Концентратът да не се изхвърля директно в канализацията или в природата – токсичен заводни организми

Състав на препарата:
- Нейоногенни повърхностно-активни вещества: 0,5 – 1,5 %
- Анионни повърхностно-активни вещества 1,5 – 3,0 %
- Натриева основа < 0,5 %
- Консервант
- Дейонизирана вода

Условия на съхранение: на сухо и проветриво място, в добре затворена оригинална опаковка, далече от запалителни източници, храни и напитки. Да се пази далече от достъп на деца!

Указания за безопасно обезвреждане на биоцидния препарат и опаковката му:
Съгласно символите и знаците за опасност, посочени в етикета и в т. 13- 15 на Инфорамационния лист за безопасност.

Срок на годност: 2 години.

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5 лв.
За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com 

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: