Промоция

Автоматичен комбиниран ултразвуков и електромагнитен апарат СТОП-2001 (електронна котка) за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и пълзящи насекоми за 148 кв. м.

Напълно автоматичен контрол на мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци и други.

Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия

Код на артикула: STOP-2001

Наличност: В наличност

Цена: 65,00 лв 35,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Автоматичен комбиниран ултразвуков и елекртомагнитен електронен апарат СТОП-2001 - ефективен за 148 кв.м. срещу мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци и др. 

Напълно автоматичен контрол на мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци и др. Единственият продукт в нашата гама с напълно автоматично действие -  включва и изключва автоматично на правилни интервали, променя диапазона на излъчваните честоти с цел да се получи максимално въздействие върху неприятелите.

ПРИНЦИП НА РАБОТА:
Уредът СТОП-2001 комбинира два уреда в един - ултразвуков и електромагнитен с цел по-ефективно действие за прогонване на нежеланите неприятели. 
Уредът СТОП-2001 променя съществуващото електромагнитно поле около кабелите на електроинсталацията, което има силно въздействие върху мишки, плъхове, катерици, паяци, хлебарки, мравки и други пълзящи насекоми. 
Специалният ултразвуков говорител също така атакува вредителите с високочестотен звук с честота от 26 kHz до 40 kHz, която смущава тяхното поведение на гнездене, действа на слуховия апарат и нервната система на гризачите и насекомите. Въздействието нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите и насекомите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към тях. Уредът намалява плътността на някои видове вредни насекоми - мравки, паяци. Разглежданият ултразвук е извън обхвата на чуваемост на хората и домашните любимци като кучета, котки, птици и други топлокръвни животни. Той обаче е неприемлив за хамстери и морски свинчета. Уредът не вреди на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация. 
Безвреден е за хората, включително бременни жени и деца, както и тези с пейсмейкъри и слухови апарати.

ПРОФИЛАКТИЧНИ МЕРОПРИЯТИЯ: 
Това, което благоприятства появата на гризачи и насекомите са откритите храни и хранителни отпадъци. 
Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците. Добрата битова хигиена и неприятелите рядко се срещат заедно. 
Добре е преди използването на уреда СТОП-2001 да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта. 
След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. 
Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвиковия уред за борба с гризачи.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА: 

Включете Уреда СТОП-2001 в контакт с напрежение 220 V. 
Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на Уреда СТОП-2001. 
Оставете Уреда СТОП-2001 да работи постоянно - консумацията е минимална – 4W.
Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина.

ВНИМАНИЕ: ЗА ПОСТИГАНЕ НА МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ СПАЗВАЙТЕ СЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ: 

- Включете Уреда СТОП-2001 в близост до разпределителното електротабло (обикновенно е разположено в коридора на жилището) - така въздействието се разпространява по кабелите равномерно във всички помещения. 
- Уредът е ефективен само за помещения, които са затворени със стени с кабели на електроинсталация. 
- След постигане на желаният ефект, не изключвайте Уреда СТОП-2001. Това може да доведе до повторно завръщане на гризачите.

ОЧАКВАН ЕФЕКТ: 
Първоначалният ефект се проявява след няколко дни а максимален ефект се получава след още около 10-15. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално - под въздействие на електромагнитните вълни те напускат укритията си, а в последствие и помещенията. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект. 

Технически параметри: 
Захранващо напрежение: 220V / 50Hz. 
Консумирана мощност: 4W .
Гаранция 24 месеца.

  • 21 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума

Само ние Ви предлагаме 100% гаранция връщане на парите.
След като закупите устройството и го ползвате 21 дни и ако не сте доволни от ефекта му, се свържете с нас и можете да го върнете. Към устройството трябва да ни изпратите оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен. В случай, че върнатия продукт е увреден, драскотини, удар или увреден от токови удари, има липсващи аксесоари, липсва гаранционна карта, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия офис.
След получаване на устройството в срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП ще Ви върнем парите по банков път, офис на Еконт или каса на EasyPay.

Вносител за България:  

НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г.С.Раковски 108, ет. 1, офис 104,
тел.:  02 / 981 32 58, GSM:  0896660843   

www.newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: