Как да защитим от птици рекламните си табели

Как да защитим от птици рекламните си табели

Табелите, поставени пред магазина или офиса Ви са важни за Вашия бизнес. Те не са само средство за реклама и ориентир за клиентите, а и отразяват уникалната идентичност и марката на бизнеса Ви. Сигурни сме, че сте отделили време и значителни средства, за да създадете изображенията на Вашата табела на открито. Затова е и естествено да изпитвате силно раздразнение, когато не можете да защитите от птиците външните рекламни табели, които сте поставили. Заради неуспешната защита от птици могат да пострадат както репутацията Ви, така и бизнеса.

Защита от птиците и техните изпражнения

Освен че са отблъскващи, изпражненията, които птиците оставят след себе си, могат да бъдат опасни за здравето и по този начин те представляват опасност за вашите клиенти. Защитата от птици е важна и за Вашите служители.

Същевременно с опасността за здравето, киселинността на изпражненията от птици не само, че затруднява тяхното почистване, но и е възможно да увреди засегнатите повърхности. Защитата от птици не е за пренебрегване що се отнася до табелите на Вашия бизнес – целостта на боята им. При отстраняването на изпражненията на птиците трябва да се спазват специални хигиенни процедури, с които да се пази както човешкото здраве, така и повърхностите, които са били изложени на изпражненията.

Защита от птици на рекламни табели (1)

Защита птиците и гнездата им 

Птиците могат да нанесат щети на Вашия имот и рекламни табели като кацат, кълват или свиват гнезда. В допълнение птиците може да пречат на Вашите клиенти или служители, да разнасят кал и мръсотия, докато правят гнездата си. Почистването и поправката на незащитени от птиците външни рекламни табели са скъпи, а и щетите вредят не само финансово. Многократното почистване може да навреди на продуктивността и желанието за работа на служителите Ви.

ДРУГИ СТАТИИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПТИЦИ: 
5 ефективни домашни средства за прогонване на гълъби
Как да прогоня лястовиците

Защита от птици на външните табели – какви са решенията

Ню Фреш предлага средства за защита от птици за всеки клиент, бизнес или случай, включително и защита на рекламни табели, козирки, первази и др. Защитата от птици при външни табели включва:

Защита от птици с шипове (2)

Шипове против птици - ефективна защита

Почти незабележими устойчиви на външни условия ленти с шипове от неръждаема стомана (или изцяло от поликарбонат), които не позволяват на птиците да кацат и гнездят на хоризонтални повърхности (каквито са рекламните табели). Това е ефикасна и същевременно дълготрайна защита от птици, която не се нуждае от поддръжка.

Защита от птици чрез гел

Водоустойчив, почти безцветен и без неприятна за хората миризма, гелът отблъсква птиците и не им позволява дори да се приближат до защитената повърхност. Ключова за действието на английският гел Bird free optical gel е ролята на зрението на птиците, в това число и гълъбите, които го виждат като пламък. Действието на гела е 60 месеца, което означава 5 години сигурна защита от птици и спокойствие за Вас и Вашия бизнес.

Защита от птици и Ню Фреш

Повече от 10 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители. В нашия онлайн магазин ще откриете най-ефективните продукти за успешна защита от птици, насекоми, гризачи и други натрапници.

За сигурни средства за защита от птици, шипове против гълъби или други продукти, потърсете консултантите на Ню Фреш за безплатна консултация. Те ще Ви помогнат да изберете най-ефикасния препарат, при проблеми с птици и да спечелите битката с вредителите. Знаем колко ценно е вашето време, затова изпращаме 80% от поръчките още същия ден. Даваме 100% гаранция за всички електронни устройства в сайта ни. Независимо дали търсите средства за защита от птици или Ви трябва решение срещу гризачи, ние от Ню Фреш сме вашият надежден партньор с борбата с вредителите!