Унищожаване на хлебарки – тайната е разкрита

Унищожаване на хлебарки – тайната е разкрита

Защо се появяват хлебарките?

Обикновено хората смятат, че хлебарките се появяват когато домът ни не е добре почистен. Това не е точно така - дори да почиствате дома си редовно, пак съществува риск от появата на хлебарки. Те могат да живеят навсякъде и при най-различни условия. Не се страхуват дори от топлината, затова могат да оцелеят дори във фурната. Освен това хлебарките обичат влагата, затова можете да ги откриете дори в банята.

Унищожаване на хлебарки с Адвион и Айкън (1)

По време на ремонт също могат да се развъдят досадните насекоми. За размножаването им благоприятстват и високите температури, тъй като наличието на топлина кара яйцата им се излюпват по-бързо. Появяват се също през зимата, когато включим парното или климатика. Хлебарките може да се разпространят в дома и при наличие на наводнение в подземните части на блока - тоест мазетата.

Унищожаването на хлебарките не е трудоемко

Учените са установили, че хлебарките се унищожават изключително трудно заради тяхната по-специфична ДНК. Поради тази причина те могат да се предпазват от всякакви болести и оцеляват при различни екстремни условия. По принцип хлебарките са изградили резистентност към някои вещества и препарати. Въпреки това унищожаването на хлебарки е възможно.

Унищожаването на хлебарки - каква е тайната

За да сте 100% сигурни, че сте извършили ефективно пръскане против хлебарки и трайно сте унищожили хлебарките трябва да следвате няколко лесни стъпки. Трябва да извършите пръскане против хлебарки и да сложите гел примамка. Тези стъпки следват и служителите от фирмите, занимаващи се с дезинсекция, защото дава траен и категоричен резултат при унищожаването на хлебарки. 

Ето ги и нашите 4 стъпки за унищожаване на хлебарки:

Унищожаване на хлебарки с Адвион и Айкън (2)

Първо, имате нужда да си набавите препарат за унищожаване на хлебарки

Започнете с отрова за унищожаване на хлебарки Айкън 10 KC. Айкън е течен, широкоспектърен швейцарски препарат. Има мощно действие за унищожаване както на хлебарки, така и на оси, кърлежи, бълхи и други най-различни врдени насекоми. 

Второ, разреждане на препарата за унищожаване на хлебарки 

Препаратът Айкън се разрежда с вода, а пръскането се извършва най-лесно с ръчна пръскачка. Ако нямате пръскачка за унищожаване на хлебарки и насекоми, може да вземете пулверизатор, опаковка от спрей за почистване на стъкло или да разредите препарата в кофа с вода и да измиете с парцал. 

Един флакон от препарата (20 мл) се използва за около 100 кв.м. площ. РМожет еда разтворите Айкън за унищожаване на хлебарки в 4 литра вода, а ако скорто не сте пръскали вкъщи, по-добре в 2 литра, за по-голяма концентрация на веществата. Сложете си маска и ръкавици, затворете прозорцете. Опръскайте добре подовете и стените, където е възможно. След 2-3 часа, когато препаратът изсъхне, проветрете. Можете да измиете пода, като това няма да попречи на действието на отровата.

Трето, повторно пръскане за унищожаване на хлебарки 

Почти задължително е да извършите второ пръскане с препарат Айкън след 28 до 30 дни след първото. Именно през този период хлебарките излюпват своите яйца и за да ги унищожите напълно, е добре да напръскате отново.

Четвърто - гел примамка за унищожаване на хлебарки

След това точкувайте с гел Адвион 5 г на швейцарската фирма Syngenta. Гелът примамка Адвион представлява ефикасна формула за унищожаване на хлебарките. Можете да нанесете гела върху печки, фритюрници, камини, фурни, кафемашини,  тостери,  сауни, миялни машини, пукнатини,  в близост до мивката, пода и по масите, до кошчето за отпадъци, по тръбите за топла вода и т.н. Нанасяйте до 1, 5 г на квадратен метър. При голяма популация на хлебарки сложете до 5 точки гел на 10 линейни метра.  

Можете да нанасяте гел примамката за унищожаване на хлебарки Адвион след всяко пръскане срещу хлебарки и насекоми или самостоятелно. Гелът съдържа и вещества, които привличат хлебарките, за да се хранят с него. 

Унищожаването на хлебарки е възможно с Ню Фреш 

Вече 10 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители. В нашия онлайн магазин ще откриете най-ефективните препарати, като гел за хлебарки Адвион, отрова за хлебарки Айкън на фирма Syngenta, както и къщички за хлебарки за успешното унищожаване на насекоми и други натрапници. Предлаганите продукти са икономични, ефективни, в подходящи разфасовки, идеални за всяко едно домакинство. 

Обадете ни се за Безплатна Консултация или поръчайте сега Комплектът за унищожаване на хлебарки на най-добра цена от 9.99 лв.
Количествата са ограничени!

Още за Унищожаване на хлебарките четете тук: Защо изведнъж се появиха хлебарки в кухнята?

                                                                  Препаратите вредят ли на домашните любимци?