Защо се появяват хлебарките?

Обикновено хората смятат, че те се появяват когато домът ни не е добре почистен. Това не е точно така - дори да почиствате дома си редовно, пак съществува риск от появата на пълзящите насекоми. Те могат да живеят навсякъде и при най-различни условия. Не се страхуват дори от топлината, затова могат да оцелеят дори във фурната. Освен това обичат влагата, затова можете да ги откриете дори в банята.

По време на ремонт също могат да се развъдят тези досадни инсекти. За размножаването им благоприятстват и високите температури, тъй като наличието на топлина кара яйцата им се излюпват по-бързо. Появяват се също през зимата, когато включим парното или климатика. Неприятните инсекти може да се разпространят в дома и при наводнение в подземните части на блока - тоест мазетата.

 

Унищожаването на хлебарките не е трудоемко

Учените са установили, че хлебарките се елиминират трудно заради тяхната по-специфична ДНК. Те притежават способността да се предпазват от всякакви болести и да оцеляват при различни екстремни условия – включително много ниски и високи температури. Тези инсекти са изградили резистентност към някои вещества и отрови. По тази причина някои наши клиенти си мислят, че никога няма да се отърват от присъствието им в дома си. Това мнение обаче може да бъде оборено от всеки добър специалист, който знае каква е тайната за унищожаване на пълзящите насекоми.

Ние от Ню Фреш повече от 10 години предлагаме работещи решения за борба с вредителите и сега ще споделим с Вас кои са ефикасните средства за трайно и пълно унищожаване на пълзящите гадини. Доверете се на опита ни, спазвайте стриктно дозировката и честотата на обработките с препоръчаните препарати и със сигурност ще спечелите борбата!

 

Унищожаване на хлебарки с помощта на айкън и адвион гел

За да сте 100% сигурни, че сте извършили ефективно пръскане против хлебарки и трайно сте унищожили пълзящите гадини трябва да следвате няколко лесни стъпки. Необходимо е да извършите обработка с инсектицид и да заложите отровна гел примамка. Тези стъпки следват и служителите от фирмите, занимаващи се с дезинсекция, защото дават траен и категоричен резултат. 

Ето ги и нашите 4 прости стъпки за унищожаване на ужасните пълзящи инсекти:

Унищожаване на хлебарки с Адвион и Айкън (2)

 

Първо, имате нужда да си набавите препарат за унищожаване на хлебарки

Започнете с отрова Айкън 10 KC. Айкън е течен, широкоспектърен швейцарски инсектицид. Има мощно действие за унищожаване както на хлебарки, така и на оси, кърлежи, бълхи и други най-различни врдени насекоми. 

 

Второ, как да пръскате с Айкън?

Препаратът Айкън се разрежда с вода, а пръскането се извършва най-лесно с ръчна пръскачка. Ако нямате пръскачка, може да вземете пулверизатор, опаковка от спрей за почистване на стъкло или да приготвите работния разтвор в кофа с вода и да измиете с парцал. 

Един флакон от препарата (20 мл) се използва за около 100 кв.м. площ. Може да разтворите Айкън в 4 литра вода, а ако скоро не сте пръскали вкъщи, по-добре в 2 литра, за по-голяма концентрация на веществата. Сложете си маска и ръкавици, затворете прозорцете. Опръскайте добре подовете и стените, където е възможно. След 2-3 часа, когато повърхността изсъхне, проветрете. Препаратът няма карантинен срок, когато се използва за дезинсекция в дома. Можете да измиете пода, като това няма да попречи на действието на отровата.

 

Трето, повторно пръскане за унищожаване на хлебарки

Почти задължително е да извършите второ пръскане с препарат Айкън след 28 до 30 дни след първото. Именно през този период хлебарките излюпват своите яйца и за да ги унищожите напълно, е добре да напръскате отново.

 

Четвърто - гел примамка за унищожаване на хлебарки

След това точкувайте с гел Адвион 5 г на швейцарската фирма Syngenta. Гелът примамка Адвион представлява ефикасна формула за унищожаване на пълящите гадини. Нужно е да нанесете гела върху печки, фритюрници, камини, фурни, кафемашини,  тостери,  сауни, миялни машини, пукнатини,  в близост до мивката, пода и по масите, до кошчето за отпадъци, по тръбите за топла вода и т.н. Нанасяйте до 1, 5 г на квадратен метър. При голяма популация на инсекти, сложете до 5 точки гел на 10 линейни метра.  

Можете да нанасяте гел примамката Адвион след всяко пръскане срещу пълзящите насекоми или самостоятелно. Гелът съдържа и вещества, които привличат насекомите, за да се хранят с него. 

 

Унищожаването на хлебарки е възможно с Ню Фреш

Вече 10 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители. В нашия онлайн магазин ще откриете най-ефективните препарати, като гела Адвион, отровата Айкън на фирма Syngenta, както и къщички за хлебарки за успешното унищожаване на насекоми и други натрапници. Предлаганите продукти са икономични, ефективни, в подходящи разфасовки, идеални за всяко едно домакинство. 

 

Обадете ни се за Безплатна Консултация на телефон 0896660843!
 

Още за Унищожаване на насекомите четете тук: Защо изведнъж се появиха хлебарки в кухнята?

                                                                  Препаратите вредят ли на домашните любимци?