Шипове против птици от New Fresh - обща информация

Качествените шипове против птици гарантират дълготрайна защита от кацане на нежеланите птици върху покриви, первази, тераси, навеси и балкони. Те са и лесен начин за прогонване на гълъби, лястовици, чайки, гларуси, врабчета и други птици. Сами разбирате, че за да се сдобиете с най-подходящите за Вас средства против птици, трябва задължително да се доверите на истински професионалисти.

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и шипове против птици. Всеки клиент на Ню Фреш получава персонална консултация, било то за необходимите му шипове против птици или друг продукт, а не точно шипове против птици, и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

 

Шипове против птици - доставчици и екипът на Ню Фреш

Шипове против птици 1

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в склада на Ню Фреш. Основният ни доставчик Brighter Image Ltd. – Ирландия е получил наградата за иновативен продукт на Ирландия за 2006 г., като само за Великобритания има продадени над 2 000 000 електронни устройства за прогонване на вредители.
 

Другите доставчици на New fresh са Gardigo - Германия, Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.
 

Екипът на Newfresh се състои от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите. Ние винаги се стремим да предоставим персонална консултация, независимо дали става въпрос за шипове против птици или нещо друго различно от шипове против птици, защото Всеки клиент е важен за New fresh. 

 

Шипове срещу птици - за какво всъщност става въпрос?

Всички шипове срещу птици на New fresh са надежден, хуманен и тих метод да държите далеч гълъбите, лястовичките и другите птици от местата, където не са желани (например покриви, первази, тераси, навеси и балкони). Именно това са местата, където летящите натрапници си почиват или по-лошо – гнездят и отглеждат потомство. Нашите шипове за отблъскване на птици са един от най-изпитаните методи за контрол на птиците, доказани както в научните тестове, така и през десетилетията практическа употреба. Те не позволяват на птиците да кацат на тях, оставяйки дома Ви тих, без пера и птичи отпадъци.

Действието на нашите шипове против птици е много просто –те пречат на птиците да кацат и гнездят. Нещо повече – ако си вземете такива от Ню Фреш, те ще държат и други натрапници (котки, катерици) далеч.

 Шипове против птици 2

Често получаваме запитвания как се монтират въпросните шипове против птици. Намерете точно къде предпочитат да кацат птиците, почистете областта, оразмерете местата за монтаж, използвайте лепило и фиксирайте основата. Лепилото обикновено изсъхва за около 5-10 минути. Излишните участъци от него лесно се отстранява с шпакла или нож. Не оставяйте пространства между отделните парчета шипове, за да не се кацат птиците там. Максималното разстояние, което можете да оставите между отделните парчета с шипове против птици е 7-8 см. 

Нашите шипове против птици не са ефективни само и единствено срещу гълъбите. Ако се доверите на New fresh за нужните Ви шипове против птици, ще се уверите, че те отблъскват освен гълъби, още гларуси, свраки и пойни птици. Дължината на избраните от Вас шипове против птици е оптимална за възпиране на кацащите натрапници.

 

Шипове против птици от Ню Фреш - качествени продукти, огромно разнообразие и изключително изгодни цени

На сайта ни, изцяло за Ваше улеснение и удобство, сме обособили отделна категория за предлаганите от нас шипове против птици. Тук можете да видите отблизо нашите качествени продукти, тяхното огромно многообразие и супер изгодните им цени.

Имаме бодли за птици от стомана и от поликарбонат, както и специални комплекти. Разполагате с опцията да се запознаете с отделните специфични параметри на всички предлагани от нас приспособления като: защитена ширина, ширина на основата, височина, диаметър, дължина на 1 бр., материали, приложение.

Освен самите шипове, ние можем да Ви предложим още тематични и специфични продукти като:

  • двойнолепяща монтажна лента за фиксиране на лепилото за шипове против птици;
  • силикон за монтиране;
  • монтажно лепило за монтиране; 
  • професионален сгъваем пистолет за силикон за монтиране на шиповете. 

Шипове за птици - продукти, доставка, партньорска програма, промоции и блог

Шипове против птици 3

Можете по всяко време да разгледате на сайта ни всички наши налични продукти, включително и наличните ни шипове против птици, които няма да Ви разочароват. Освен това, отново на нашия сайт, винаги можете да получите повече информация за доставката на избраните от Вас електронни продукти.

Ние от New fresh предлагаме и уникална партньорска програма. Партньорската ни програма е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани чрез връзки (линкове). Линковете са уникални за всеки наш партньор и се генерират от неговия профил.

Не забравяйте и за промоциите ни, както и за нашия специализиран блог, от който можете да получите много интересна и полезна информация за борбата с вредителите като, например, как да се справите с нашествие от мравки в кухнята или трикове, с които да държите змиите далеч от градината.

 

Шипове срещу птици и Ню Фреш

Като една иновативна и постоянно развиваща се компания, ние от Ню Фреш осъзнаваме значимостта на социалните мрежи в нашето съвремие – затова поддържаме и постоянно актуализираме нашата фейсбук страница. Няма да се изненадаме, ако именно тук успеете да намерите онези шипове срещу птици, от които имате нужда.

New fresh сме насреща за борбата с нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и други натрапници.

Доверете ни се по всяко време! Ню Фреш е най-доброто решение за Вас!