Прахосмукачка срещу дървеници - има ли ефект?

Прахосмукачка срещу дървеници - има ли ефект?

Няма магичен лек, когато остава въпрос за контрол на нашествие на дървеници. Почистете с прахосмукачка пода си, изперете своето спално бельо на най-високата възможна температура, разрешена от производителя, и поддържайте безпорядъка минимален – всички те са отлични стъпки, които да бъдат предприети в борбата за превенция. Но ако вече сте изправени пред нашествие, реалността е че дори най-доброто почистване с прахосмукачка срещу дървеници не е гарантирано средство за унищожението им.

Честно ли е да отвърнете на дървениците със същото

Дървениците смучат нашата кръв, за да оцелеят, затова опит да бъдат ползвани техните собствени методи срещу тях може да изглежда добра идея. Вадим прахосмукачката за справяне с трохи, прах, разлято и други, така че защо да не опитаме да я ползваме по същия начин срещу насекомо? Истината е, че винаги, когато се борите с нашествие или отделна дървеница, прахосмукачката може да бъде считана само за първа линия на защита. Има три основни причини тя просто да не е толкова ефективна:  

1. Не можете да почистите с прахосмукачка това, което не можете да видите

Да предположим, че сте забелязали признаци на тези досадни паразити на или близо до матрака си. Естествено, можете да почистите с прахосмукачка дървеници, ако ги виждате, но какво става с тези, които не виждате? Помнете, че те умеят да се крият добре и често се намират дълбоко в матрака и пружините около копчета, пискюли и в гънки.


Още по темата ЧЕТИ в нашия блог:
Прането убива ли дървениците
Работят ли наистина капаните за дървеници

 

2. Това, което действа на възрастни дървеници, няма да работи срещу яйцата им

За съжаление, дори ако успеете да уловите дървеница или две, все пак трябва да не забравяте за евентуално нашествие на други места, както и някакви яйца, снесени от дървеници. Почистете с прахосмукачка областта, но не очаквайте оптимални резултати. Като се има предвид колко бързо се възпроизвеждат дървениците, това си е реално притеснение. Почистване с прахосмукачка на вредителите, които може да видите, може да изглежда просто, но при дървениците има и много, които не можете да видите. Прахосмукачките не могат да премахват всички скрити дървеници, както и яйцата. Няколко останали от тях може да са разликата между елиминиране и продължило нашествие. За рекламираните като най-добри прахосмукачки срещу дървеници на пазара може да се твърди, но не може да се гарантира, пълно елиминиране на нашествието.

3. Няма досег, няма късмет срещу дървениците

В случаите, когато нашествието е по-напреднало, дървениците може да се крият и размножават навсякъде. Техните малки, плоски, овални телца ги улесняват да се промъкват в пукнатини в стени и тавани, дупки около водопроводи или гънки около електрически изводи. Адаптери и удължители може да достигат само до някъде и почистващата им мощ е ограничена.

Местата, за които дори няма да се сетите да погледнете или да почистите с прахосмукачка, например стенни часовници, между стъклото на рамка на картина или зад плакати, биха могли да приютяват тези нежелани гости. Освен това, младите дървеници са толкова малки, че дузини от тях биха могли да се крият в пространство, малко като отвор за винт.

По време на подготовка, предприемайте предпазни мерки срещу дървениците 

Дори рекламираните като най-добри за почистване на дървеници прахосмукачки не могат да осигурят тези резултати, които професионалните прапарати и капани за дървеници на NewFresh.org могат. С мощни, пригодени за нуждите на конкретния клиент решения, нашите добре обучени консултанти ще Ви предложат ефективно решение за елиминиране на дървениците, когато те са живи и се размножават. Ако планирате да ползвате прахосмукачка за дървеници в подготовка за третирането, предприемете предпазни мерки, за да им попречите да разпространят нашествието в други области. След като преминете през някаква област, махнете торбата на прахосмукачката, затворете я плътно в найлонов плик и сложете още един по възможност. Изхвърлете торбата на прахосмукачката правилно във външен контейнер.

Ефективни средства срещу дървеници и Ню Фреш

Повече от 10 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа, които предслагат ефективни решения срещу дървеници и други вредители. В нашия онлайн магазин ще откриете най-ефективните препарати срещу дървеници, които успешно унищожават на насекомите.

За всички клиенти предлагаме индивидуални безплатни консултации. Те могат да ви помогнат да изберете най-ефикасния продукт срещу дървеници, и да спечелите битката с ужасните хапещи насекоми. Знаем колко ценно е вашето време, затова изпращаме 80% от поръчките още в деня, в който сте ги направили на сайта ни. Даваме 100% гаранция за всички електронни устройства, които предлагаме. Нашите продукти, които ефективно се борят срещу дървениците, гарантирано ще ви помогнат в борбата с вредителите. Независимо дали търсите средства срещу дървеници, други насекоми или вредители, ние от Ню Фреш сме вашият надежден партньор с борбата с вредителите!

 

Публикувано от Ню Фреш