Има ли по-добър от електронния капан за мишки

Нуждаем се от повече капани за мишки, които да работят. Защо ли? Защото на Земята винаги ще има мишки, готови да дотичат в дома ти на секундата, когато свалиш гарда си. Без значение колко си бдителен или колко си сигурен, че в твоя дом е невъзможно да влязат мишки. Ето защо изобретателите навсякъде работят за създаването на по-добър капан за мишки.

Но възможно ли е да бъде направен по-добър от електронния капан за мишки

Нека видим какви възможности имаме при капаните за мишки

 

Щракащите капани за мишки срещу електронния капан за мишки

Сред най-успешните капани за мишки, изобретявани някога, са именно класическите щракащи капани за мишки.

Изобретени са през 1895 г. в САЩ. Те представляват простичка конструкция, която примамва гризачите със стръв, която е прихваната от педала за стръв. В рамките на 3 милисекунди от фаталното отхапване на стръвта, щракащият капан за мишки се задейства.

Тези ефективни капани действат само с малко примамка за мишки и стабилна ръка. И все пак колкото и да са впечатляващи, щракащите капани все още не са изтрили мишата популация от планетата.

Ключът към успеха е в постоянството! Опитите по изобретяването на най-добрия капан за мишки продължават. За съжаление, има и доста неуспешни изобретения, само за 1838 г., когато е открито Патентното ведомство в САЩ са издадени над 4000 патента за капани за мишки. Много малко от тези капани обаче се оказват ефикасни и носят печалба на създаде телите си.

За щастие, днес имаме едно от най-добрите изобретения само на един клик разстояние! 

 

Електронният капан за мишки Pest Stop   

Това е капан, произведен въз основа на най-съвременните и интелигентни електронни постижения.

Електронният капан за мишки Pest Stop представлява кутия от висококачествена пластмаса, която изключително ефективно унищожава гризачите.

Всичко, от което имаш нужда са 4 броя батерии размер АА и малко примамка. Мощността на комплект нови батерии е достатъчна за елиминирането на до 50 мишки!

Когато мишката влезе в електронния капан за мишки Pest Stop, примамена от храната (стръвтa),  и докосне електрическите изводи, се получава затваряне на електрическата верига, която унищожава мишката мигновено.

Включва се светлинна индикация, когато електронният капан за мишки е бил активиран. След това е необходимо само да бъде почистен внимателно и е готов за използване отново.

В този съвременен електронен капан за мишки изобретателите са вградили и защита. Тя гарантира за безопасна употреба  - уловената мишка не представлява опасност за деца или домашни любимци.

Ще ти хареса и: 20 ЛЕСНИ НАЧИНА ЗА ПРОГОНВАНЕ НА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ
ЗАЩО ДА ЗАЩИТИМ ДОМА СИ С УСТРОЙСТВО ПРОТИВ МИШКИ​

 

Предимства на електронния капан за мишки

  • Над 90 % ефективен
  • Лесен за употреба
  • Безопасен за деца, кучета и котки и други домашни любимци
  • Чист
  • Модерен и съвременен дизайн

 

Поръчай Електронен капан за мишки Pest Stop от NewFresh.org на супер цена

Повече от 10 години ние от Ню Фреш предоставяме на нашите клиенти в България и чужбина едни от най-съвременните и ефективни решения в борбата с гризачите. В нашия онлайн магазин ще откриете най-добрите капани за мишки, както и електронният капан за мишки на супер цена. Всички наши клиенти могат да се възползват от безплатна консултация, а електронните ни уреди са с 24 месеца гаранция!
Нашите капани за мишки, плъхове и други вредители гарантирано ще решат проблема ти!

ПОРЪЧАЙ тук или на телефон 0896 660 843