5 важни неща за уреда против съсели

5 важни неща за уреда против съсели

5 неща, които да знам, когато избирам електронен уред против съсели

Съселите са дребни сиви гризачи от семейството на сънливците. Много са бързи и ловки. Обичат да прекарват светлата част от деня в сън, а вечер са много активни.  Хранят се с плодове, ядки, понякога и с яйца.

Плашат се от нощни грабливи птици, а друг техен естествен противник са златките.

Вредите за човека от този натрапник в дома се изразяват в това, че те разрушават дървените ламперии, гризат гредите и паркета, а също така са изключително шумни в малките часове и не ни позволят да спим.

Съселите са хитри и битката с тях е доста трудна. Те не се хващат в обикновените капани с лепило, не се доближават до отровите и трудно могат да бъдат изгонени от дома.

Незаменими помощници в борбата със съселите са електронните уреди против съсели, които излъчват ултразвукови вълни, непоносими за тези гризачи. Карат ги да спрат да се размножават, а после да избягат от къщата. Какво трябва да знаем за уреда против съсели?

 1. Къде се е нанесъл нашият любимец?
  Обикновено съселите влизат в домовете ни катерейки се. Настаняват се трайно на тавана или в подпокривното пространство, на тъмни места, които използват за хралупи.
 2. Имам ли достъп до това пространство, за да поставя уред против съсели?
  За да бъде ефективно ултразвуковото устройство и да изгони натрапника, то трябва да бъде разположено в помещението, в което животно се намира.
 3. Има ли електричество?
  При нас може да избирате между устройство, което работи на ток или такова с батерии.

Съселите не са почитатели на светлината – ако на тавана има електричество, най-добре то да бъде използвано. Комбинираме ултразвуков уред и светната лампа, за да държим съсела далеч от дома.

Уредите против съсели на батерии са също ефикасни. С добри алкални батерии къщата ни ще бъде защитена за период от шест месеца.

 1. Важно е уредът против съсели да работи непрестанно! Разходът на енергия на ултразвуковите устройства е минимален, а употребата им срещу съселите гарантира спокойния ни сън.
 2. Ултразвуковите уреди против съсели не трябва да се покриват или да бъдат поставяне зад мебели или други предмети. За да влияят ефективно на вредителя, ултразвуковите вълни трябва да се разпространяват свободно в помещението.

Нашият ултразвуков електронен уред против съсели RODENT RAUS DUAL действа ефикасно против гризачи (мишки, плъхове, включително съсели и белки) е идеалното решение на проблема със съселите на тавана.  Поставяме го в таванското помещение, свързан в електрическата мрежа.  


Уредът против съсели не влияе на спокойствието Ви, Вие не го чувате, а разположено в таванското помещение ще реши трайно проблема със съселите. Това е един безопасен метод за прогонване на вредни животни от дома и вилата.

Ултразвуковият електронен уред против съсели DUO 550 на немската фирма GARDIGO покрива площ до 550 кв.м., а за най-добри резултати честотата на ултразвука се сменя постоянно, за да не могат вредителите да привикнат с нея.

Препоръчва се на гризачите да се осигури път за бягство от обработваната зона. За най-добър резултат дръжте уреда против съсели DUO 550 на немската фирма GARDIGO включен 24 часа в денонощие. Консумацията на електроенергия е незначителна.

Тъй като работим директно с производителя от Германия, при нас получавате устройството на разумна цена.  Ще си осигурите спокойствие и тишина, както и ще предпазите имуществото си от набезите на вредните съсели.

Обадете се и поръчайте сега! 0896 660 843

Поради големия интерес към уреда против съсели, количествата се изчерпват бързо!

Поръчай DUO 550 на немската фирма GARDIGO от ТУК

Защо уред против съсели от Ню Фреш 

Повече от 12 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители. В нашия онлайн магазин ще откриете най-ефективните продукти, като уреди против съсели, капани за гризачи и средства за унищожаване на плъхове
За всички наши нови или дългогодишни клиенти предлагаме индивидуални консултации. Даваме 100% гаранция за всички електронни устройства в сайта ни. Нашите продукти гарантирано ще изгонят натрапниците. Ние от Ню Фреш сме вашият надежден партньор с борбата с вредителите!

Публикувано от Марчела Димитрова