Blattanex стикери за прозорци против мухи - 4 бр. (BAYER)

Стикери за прозорци против мухи - това е инсектицид с примамка под формата на самозалепващи се лепенки.

Производител: BAYER - Германия

Код на артикула: P-4-908

Наличност: Изчерпан

Цена: 7,64 лв

Bayer Garden  Блатанекс (Blattanex) стикери за прозорци против мухи - 4 бр. 

Блатанекс стикери за прозорци против мухи - това е инсектицид с примамка под формата на самозалепващи се лепенки (като цвете). Предназначение на продукта: Унищожаване на мухите вътре в стаята.

Ако във Вашия дом са нахлули мухи, най-сигурният начин да се отървете от тях е използването на специални средства за защита. В този случай, въпросът е какво да изберете, защото пазарът предлага много различни начини. Какво е решението? Кой производител? Отговорът на тези въпроси е изключително важен, защото това е Вашето място за живеене, където прекарвате най-малко половината от живота си. Средата, която Ви заобикаля трябва да  е безопасна за Вас и Вашите деца. Отговорът е прост - изберете продукт и производител на когото имате доверие, който е професионалист и има голям положителен опит в дейността, който се ползва с доверието на милиони европейци.

Търговката марка Bayer Garden е лидер в растителната защита с потребителски химикали за обществеността, предлага ново средство за борба с мухите - Блатанекс стикери за прозорци против мухи (Blattanex window stickers against flies).

Блатанекс стикери за прозорци против мухи - това е инсектицид с примамка под формата на самозалепващи се лепенки (като цвете). Предназначение на продукта: Унищожаване на мухите вътре в стаята.

Начин на действие: Мухите са привлечени към прозореца от светлината и топлината, те намират отровната примамка и ядът от нея и след това бързо умират. Повечето мухи умират бързо и се намират директно под стикерите.

Как да използвате продукта: 
Почистете мястото, където планирате да поставите стикера - цвете. Внимателно отстранете защитното фолио. Поставете от 2 до 4 стикера в зависимост от населеността на мухите в помещението.  Поставете стикерите високо за предпочитане на слънчевата страна на прозореца. Избягвайте да поставяте стикерите върху наклонени стъкла (като тавански прозорци) или по повърхности, различни от стъкло.

Стикерите унищожават нахлулите мухи в стаята и тези, които летят в стаята.

Много висока ефективност.

Стикерите действат ефективно в продължение на 4 месеца.

Стикерите не замърсяват въздуха.

Ниски дози от активната съставка.

Блатанекс стикери за прозорци против мухи - те са красиви и безопасни и мухите повече не Ви притесняват!

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: