Blattanex стикери за прозорци против мухи - 4 бр. (BAYER)

Стикери за прозорци против мухи - това е инсектицид с примамка под формата на самозалепващи се лепенки.

Производител: BAYER - Германия

Код на артикула: P-4-908

Наличност: Изчерпан

Цена: 7,64 лв

Bayer Garden  Блатанекс (Blattanex) стикери за прозорци против мухи - 4 бр. 

Блатанекс стикери за прозорци против мухи - това е инсектицид с примамка под формата на самозалепващи се лепенки (като цвете). Предназначение на продукта: Унищожаване на мухите вътре в стаята.

Ако във Вашия дом са нахлули мухи, най-сигурният начин да се отървете от тях е използването на специални средства за защита. В този случай, въпросът е какво да изберете, защото пазарът предлага много различни начини. Какво е решението? Кой производител? Отговорът на тези въпроси е изключително важен, защото това е Вашето място за живеене, където прекарвате най-малко половината от живота си. Средата, която Ви заобикаля трябва да  е безопасна за Вас и Вашите деца. Отговорът е прост - изберете продукт и производител на когото имате доверие, който е професионалист и има голям положителен опит в дейността, който се ползва с доверието на милиони европейци.

Търговката марка Bayer Garden е лидер в растителната защита с потребителски химикали за обществеността, предлага ново средство за борба с мухите - Блатанекс стикери за прозорци против мухи (Blattanex window stickers against flies).

Блатанекс стикери за прозорци против мухи - това е инсектицид с примамка под формата на самозалепващи се лепенки (като цвете). Предназначение на продукта: Унищожаване на мухите вътре в стаята.

Начин на действие: Мухите са привлечени към прозореца от светлината и топлината, те намират отровната примамка и ядът от нея и след това бързо умират. Повечето мухи умират бързо и се намират директно под стикерите.

Как да използвате продукта: 
Почистете мястото, където планирате да поставите стикера - цвете. Внимателно отстранете защитното фолио. Поставете от 2 до 4 стикера в зависимост от населеността на мухите в помещението.  Поставете стикерите високо за предпочитане на слънчевата страна на прозореца. Избягвайте да поставяте стикерите върху наклонени стъкла (като тавански прозорци) или по повърхности, различни от стъкло.

Стикерите унищожават нахлулите мухи в стаята и тези, които летят в стаята.

Много висока ефективност.

Стикерите действат ефективно в продължение на 4 месеца.

Стикерите не замърсяват въздуха.

Ниски дози от активната съставка.

Блатанекс стикери за прозорци против мухи - те са красиви и безопасни и мухите повече не Ви притесняват!

Доставките се извърпват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: