ДЕРМАЗИН (Dermasin oil) Биологичен продукт масло против гъбични и дрождеви инфекции и атопичен дерматит по кучета, котки и др. животни 100 мл.

Производител: Чехия

Код на артикула: 4896-901

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 31,90 лв

Животните, които отглеждаме в дома си, също като нас са предразположени към развитието на гъбични инфекции. Своевременната ни намеса е наложителна, тъй като добре знаем, че гъбичките се разпространяват бързо и по един или друг начин могат да застрашат не само здравето на домашния ни любимец, но и нашето. 
На пазара съществува голямо разнообразие от ветеринарни средства за третиране на гъбичките по домашните любимци. Дермазин ойл на чешката компания BARD е един от тях. 

 

Какво представлява продуктът?

Дермазин е лекарствен продукт под формата на масло, който е предназначен за употреба при заболявания, причинени от гъбички, засягащи различните домашни животни. Ежедневната му употреба според указанието лекува различни по произход гъбични инфекции, атопичен дермтит, екземи по кожата, както и кожни алергии и раздразнения. Може да се използва и за обработка на суха кожа при домашните любимци. 

Как действа?

Дермазин е биологичен препарат. В него се съдържат активни спори на гъбичката Pythium oligandrum. Тя атакува всички гъбички по кожата на животните и потиска растежа на различни бактерии и микроби. 
Освен този активен хищник, в  него се съдържат още и:
  • зехтин, който овлажнява и предотвратява сухотата и раздразнението;
  • евкалиптово масло, което има антибактериално и противовъзпалително действие;
  • витамин Е, чиято роля се свежда до регенериране и подхранване на кожата.

Как се използва Дермазин ойл?

Продуктът може да бъде използван по два начина:
  • чрез директно втриване на маслото върху засегнатите участъци;
  • чрез водни бани, при които е необходимо чаена лъжичка от препарата да се добави към 1 л вода и след около половин час животното се изкъпва.

Предимства на продукта

Всички знаем колко неприятни могат да бъдат дрождевите инфекции и гъбичките, какви сърбежи причиняват екземите и колко болезнена може да бъде сухата и раздразнена кожа на животните. Ненавременното им лечение ще позволи на гъбичките да продължат да се разпространяват и да обхванат все по-големи участъци от тялото на животното.

Дермазин ойл е невероятен биологичен препарат, който благодарение на своя уникален състав успява да унищожи микроорганизми от всякакъв произход и да стопира тяхното по-нататъшно развитие.

Добавените в Дермазин ойл зехтин, евкалиптово масло и витамин Е, с многобройните си добри свойства, оказват благоприятно въздействие върху третираните участъци от тялото на животното и спомагат за хидратирането и възстановяването им.

Освен за лечение на гъбични инфекции, препаратът може да бъде използван и като превантивно средство при суха и раздразнена кожа. Благодарение на овлажняващото си действие, той ще спомогне за нейното регенериране и подхранване, а антибактериалните и противовъзпалителните му свойства ще я предпазят от появата и развитието на редица възпалителни процеси.

Може да се комбинира с лекарството Ecosin, а за съвместимост с други препарати, консултирайте се с Вашия ветеринар.

Поръчайте препарата от Ню фреш в удобна разфасовка от 100 мл и с бърза доставка. Дермазин ойл е едно прекрасно средство, което ще ви помогне да се справите с упоритата и досадна инфекция и да облекчите състоянието на домашния си любимец!

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: