БИО КЛИИНЪР Препарат за почистване на твърди повърхности и отстраняване на неприятни миризми FINECON - 0.750 мл.

БИО КЛИИНЪР - Природен биологичен продукт, абсолютно безвреден за хората и околната среда, не съдържа патогенни микроорганизми нито химикали, неутрален, не е токсичен и некорозиращ - FINECON.

Производител: FINECON - Словакия

Код на артикула: 162-928

Наличност: В наличност

Цена: 29,95 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Предназначен за почистване на твърди повърхности и отстраняване на неприятни миризми.  Смес от високоподвижни, немодифицирани, избрани от естествена среда микроорганизми които разтварят и премахват мръсотиите направо от основата.  Този биологично активен и неутрален продукт почиства изцяло и комплексно - чисти, освежава и парфюмира.

Природен биологичен продукт, абсолютно безвреден за хората и околната среда, не съдържа патогенни микроорганизми  нито химикали, неутрален, не е токсичен и некорозиращ.  По никакъв начин не променя свойствата на почистваните от него повърхности.

Високо ефективен – Отстранява нечистотите направо от основата и предпазва от наслояване. Незабавно неутрализира миризмите с помощта на парфюм. Продукт със изключително качество и висока концентрация на полезни микроорганизми.

  •  

Почистване на животински екскременти, подове и санитарни съоръжения, бани, мивки, сифони, тоалетни, писоари, кошчета за боклуци, почиствания след наводнения, килими, дамаски.

Характеристика:
Опаковка:  750мл бутилка
Външен види цвят: Течност, син цвят с аромат
Ефективен обхват на pH:  5 – 10
Ефективна температура: 5 – 55 ° C
Срок на годност: 2 години при правилно съхранение.

Препоръчан начин на приложение:
Преди употреба старателно разбъркайте, силно разтръскайте. Напръскайте препарата директно върху повърхността и оставете да действа възможно най-дълго, след което забършете повърхноста със влажна кърпа.  Да се нанася редовно. Не е съвместим с избелващи продукти и дезинфектанти!

Съхранение и инструкции за безопасност: Да се ​​съхранява в затворен съд при температура от 5-35°С, на място недостъпно за деца. Да не се поглъща, да се избягва контакт с очите и отворени рани.  След всяка употреба да се измият ръцете със сапун и вода, (това е превантивна мярка) продукта не е токсичен, нито корозиращ.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: