БАКТИ+ Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция FINECON - 0.500 кг.

БАКТИ+ Природен биологичен продукт, абсолютно безвреден за хората и околната среда, не съдържа патогенни микроорганизми нито химикали, неутрален, не е токсичен и некорозиращ - FINECON

Производител: FINECON - Словакия

Код на артикула: 161-928

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 28,90 лв

Предназначен за пречистване на отпадъчни води в септични ями, външни тоалетни, мазноуловители, тръби, сифони, канали и пречиствателни станции за отпадъчни води.

Природен биологичен продукт, абсолютно безвреден за хората и околната среда, не съдържа патогенни микроорганизми  нито химикали, неутрален, не е токсичен и некорозиращ.  По никакъв начин не променя свойствата на почистваните от него повърхности.

Описание:
Безопасна природна технология, продукт съдържащ избрани бактериални култури, които след активация със вода се размножават и консумират органичния отпадък, при процеса не се отделят неприятни миризми. Характеризира се със много висока концентрация на полезни микроорганизми.

Предимста:

  • Предотвратява натрупването на органични отпадъци, като ги разгражда
  • Висококачествен продукт, с високо съдържание на активни култури бактерии
  • Премахва лошите миризми по естествен начин
  • Ускорява разграждането на мазнини, целулоза, грес, протеини, нишесте, и др.
  • Намалява нуждата от почистване чрез изпомпване
  • Решава проблема с реактивирането на излезли от употреба ями

Характеристики:
Опаковка: 500гр. кутия.
Външен вид и цвят: Прах, светло бежов 
Съдържание на опаковката: 500гр активен прах Бакти+, 1 мерителна лъжичка, Инструкции за употреба (Бъл/Анг).
Срок на годност: 2 години от датата на производство                                                                       

Начин на употреба:
- За употреба при септични ями и пречиствателни станции за одпадъчни води.
Първоначално 2 мерителни лъжички (40гр.) на м3. Поддържащо месечно дозиране: 1 мерителна лъжичка (20гр.) на м3.  Да се изсипе нужната доза Бакти+ направо в ямата, ако това не е възможно, в най близката до нея тоалетна, след което да се пусне водата.
За употреба при сифони (Вани и Мивки) прилагайте разтвор един път седмично.
Подготовка на разтвора: добавете една мерителна лъжичка (20гр.) от праха Бакти+ в 200 мл. хладка вода. Преди употреба оставете да се активира около 30 минути като от време на време го разбърквайте. Изсипете направо в сифона, и оставете да действа колкото е възможно по дълго, но не по малко от 12 часа.
- За употреба при сухи, външни тоалетни, тръби и канали, разтвора да се прилага веднъж седмично.  Подготовка на разтвора: добавете 3 мерителни лъжички (60гр.) прах Бакти+ в 10 л. хладка вода. Преди употреба оставете да се активира около 30 минути като от време на време го разбърквайте.  Изсипете направо на желаното място.  Ако разтвора не покрие цялата площ, добавете хладка вода.

Полезни съвети:
-За да се постигне оптимален ефект, е важно мястото на действие на продукта да е добре овлажнено.
- При нежелана функция (лош мирис или запушване) да се прилага по-често, до момента на отстраняване на повредата.
- При твърде високи или ниски външни температури да се прилага ежеседмично.
- След почистване с дезинфекционни препарати, Бакти+ трябва да се приложи след известно време, защото дезинфекционните препарати са токсични за микроорганизмите.
- Най-ефективно е да се започне с дозирането на Бакти+ непосредствено след механичното изпомпване на утайката от септичната яма. Малкото количество водниста кал на дъното на септика ще осигури оптимална среда за размножаването на Бакти+ бактериите.
- Бакти+ осигурява безопасно пускане на домашните пречиствателни станции за отпадъчни води в експлоатация както на нови съоражения, така и след сервизно почистване. Бакти+ предотвратява преноса на нежелани микроорганизми при използването на начална утайка от друга ПСОВ.
- В случай че канала е напълно запушен, първо използвайте, механичен начин за прочистване, и чак след това използвайте биологичния начин за почистване и профилактика с препарата Бакти+.
- Спазвайте препоръчителното дозиране на препарата и го прилагайте в редовни интервали.

Безопасност при употреба:
Да не се вдишва, да не се поглъща, да се избягва контакт с очите и отворени рани.
След всяка употреба ръцете да се измият със сапун и вода.
Да се съхранява на сухо място, при температура между 5-35 ° С. След всяка употреба внимателно затворете опаковката.

Препоръчваме Ви да изберете натуралното: 

Био Еф-Клийн – Почиства под и санитарни съоражения, сифони, мивки

 

Доставките се извърпват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: