Авант 150 EK /AVAUNT 150 EK- 5 мл. против Шарен и Еднопоясен гроздов Молец, Цикада, Лозова листозавивачка, Рапичен цветояд, Памукова нощенка, Доматен миниращ молец, Източен плодов червей, Бяла зелева пеперуда, Зелева нощенка

Производител: Швейцария

Код на артикула: 0047-915

Наличност: В наличност

Цена: 4,80 лв
Количество:

Авант® 150 ЕК е единственият инсектицид от новата химична група оксадиазини със стомашно и контактно действие и това му дава редица предимства:

При рапица Авант® 150 ЕК осигурява дълготрайна защита с едно третиране – приложен във фаза бутонизация защитава растенията и по време на цъфтеж; спестява време и разходи за повторно пръскане и гарантира развитието на повече шушулки с по–голяма маса, което води до увеличаване на добива.

При овощни, лозя и зеленчуци Авант® 150 ЕК контролира широк спектър гризещи неприятели от разред Lepidoptera, някои видове от разред Colleoptera и някои смучещи насекоми (разред Homoptera).

Карантинен срок: рапица – не се налага; лозя – 10 дни; домати – 3 дни; пипер - 3 дни; праскови – 7 дни; пъпеши, тикви, дини – 3 дни; зелеви култури – 3 дни; патладжан – 3 дни

култура и доза

 вредител

 приложение

 

 Шарен гроздов молец (Lobesia

 Преди начало на излюпване на

 лозя

 botrana), Еднопоясен гроздов

 яйцата. Култура: BBCH55 - BBCH57

 25 мл/дка

 молец (Eupoecilia ambiguella)

 (поява на цвета); BBCH71 - BBCH85

 

 

 (от размер на зърната колкото

 

 

 грахово зърно до омекване)

 

 Цикади

 При достигане на икономическия

 

 праг на вредност

 

 Лозова листозавивачка

 От момента на излюпване на ларвите

 

 (Sparganothis pilleriana)

 

 Рапичен цветояд

 При достигане на икономическия

 рапица

 (Meligethes aeneus)

 праг на вредност и от фаза „зелен

 17 мл/дка

 

 бутон” до фаза „жълт бутон” (преди

 

 

 цъфтеж) на културата.

 

 Памукова нощенка (H. 

 При поява на първите ларви и от

 домати, пипер, 

 аrmigera); Доматен миниращ

 5-ти лист до пълна зрялост

 патладжан

 молец (Tuta absoluta)

 

 25 мл/дка

 

 

 

 

 

 

 Източен плодов червей

 Преди начало на излюпване на

 праскови

 (Cydia molesta)

 първите яйца

 0,0333%

 

 

 (33,3 мл/дка)

 

 

 

 

 

 

 Памукова нощенка

 При поява на първите ларви и от

 пъпеши, тикви,

 (H. аrmigera)

 3-ти лист до преди цъфтеж на

 дини

 

 културата

 25 мл/дка

 

 

 

 

 

 

 Бяла зелева пеперуда

 При поява на първите ларви и от

 зеле, карфиол,

 (Pieris brassicae)

 3-ти лист до 3 дни преди прибиране 

 броколи,

 Зелева нощенка

 на реколтата

 брюкселско зеле

 (Mamestra brassicae)

 

 17 мл/дка

 

 

Смесимост: Авантâ 15 СК може да се смесва с продукти на база - флуфеноксурон, феназаквин, флузилазол, пенконазол, метомил, делтаметрин, имидаклоприд, диметоат, хексаконазол, циперметрин, хлорпирифос-етил. За други продукти фирмата препоръчва да се направи тест за смесимост.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: