Атрацид ДФ - 500 гр. - препарат за хлебарки и складови вредители

Ефикасен микрокапсулиран препарат за контрол на хлебарки и складови вредители. Дълък остатъчен ефект.

Производител: Полша

Код на артикула: 237-901

Наличност: Изчерпан

Цена: 166,90 лв

Атрацид ДФ (Attracide DF)  - един от най-ефективният препарат против хлебарки и мравки.
Научният екип на ICB Pharma е успял да направи новият Атрацид ДФ (Attracide DF) още по ефикасен от предишния. Отново е заложено на стратегията Attract & Kill /като тя е усъвършествана и доразвита/ и на ефекта на доминото, при който заразеното насекомо предава заразата и на дуги членове на колонията, което води до пълното и унищожаване. Освен това, той може да се използва със същият успех не само срещу хлебарки, но и срещу мравки.

Активни съставки:
- 200 грама на литър 1R-транс фенотрин
- 0.1 грама на литър Пиперонил бутоксид
- Атрактанти за хлебарки и мравки

Използвана е патентованата технология Slow Release за бавно освобождаване на активните вещества и атрактантите. Атрацид ДФ (Attracide DF) е микрокапсулиран, както и много други препарати, но учените от ICB Pharma са успели да затворят активните вещества в микрокапсули с течно ядро и по-големи размери. По-големият размер на микрокапсулите повишава многократно ефективността на препарата Атрацид ДФ при приложението му върху порьозни повърхности в сравнение с предшественика му. В комбинация с течното ядро, той гарантира постепенното освобождаване на активните му съставки, през целия период на действие, което предотвратява появата на резистентност – един от големите недостатъци на останалите препарати и основна причина за ниската им ефективност.

Микрокапсулирани са не само активните вещества, а и хранителните примамки, които тук са не само за хлебарки, а и за мравки. Направените многобройни изследвания и експерименти показват, че това прави препарата Атрацид ДФ (Attracide DF) атрактивен за насекомите повече от 30 дни след прилагането му. Леталният изход и на 30 ден е 100%, както и през първия ден от пилагането му. Това означава, че не само примамките, а и активните вещества запазват на 100% ефективността си за повече от месец. На практика, дори след еднократна обработка, хлебарките и мравките нямат никакъв шанс за оцеляване и в повечето случаи еднократно третиране е достатъчно за решаване на проблемите с тези вредители.

Новият Атрацид ДФ (Attracide DF) е с много по-малка себестойност на кв.м., независимо, че е малко по-скъп от предшественика си. Това се дължи на факта, че за 5 л. вода се поставят 50 мл. от Атрацид ДФ (Attracide DF) и се обработват 500 кв.м, докато при Атрацид 26 КС за 1.5 л. вода се поставяше 20 мл. препарат и стигаше за 100 кв.м.

Това е така понеже при предишната формулация на препарата пивличаше хлебарките от около 50 до 100 сантиметра, новата ги привлича от 250 сантиметра /в първите дни след прилагането дори от 5 метра/. Това на практика означава, че дори в най-опаразитените помещения е достатъчно да бъдат обработени качествено 4-5 ключови места за окончателното решаване на проблемите с хлебарки и мравки. А това от своя страна води до неколкократно намаляване на количеството изразходван препаратат, което го прави по-евтин за прилагане от предшественика му.

Дозировка:

 

Препарат

 

Дозировка

Обработваема

площ

 

Атрацид ДФ

 

50 мл. в 5 л.вода

500кв.м.

 

Начин на приложение:

Атрацид ДФ (Attracide DF) е най-безопасния препарат на пазара. Това позволява използването му и в най-чувствителните обекти, като жилища с малки деца, детски градини, училища, хранителни магазини, офиси, хотели, обществен транспорт, здравни и лечебни заведения, предприятия от хранително-вкусовата промишленост, ресторанти и други заведения за обществено хранене и т.н. На практика той може да се прилага във всякакви закрити обекти.

Безопастност:

Атрацид ДФ (Attracide DF) е препарат с ниска токсичност за хора и домашни любимци и и така да се нарече най-безвредните на пазара. Освен това начинът му на приложение и голямото разстояние, от което привлича насекомите, позволяват да бъдат обработени само недостъпни за хората и животните места, а това го превръща в практически безвреден.

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извърпват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: