Ala Stop Nastro Холограмна лента прогонваща птици (Гълъби, Врабчета, Скорци, Косове, Врани, Пчелояди, Свраки, Кълвачи и др.), 45 м дължина

Холограмната лента ще защити и прогони гълъби, врабчета, скорци, косове, врани, пчелояди, свраки и кълвачи от градината. Надежден продукт в борбата с птиците.

Производител: Mondo Verde - Италия

Код на артикула: REP30-10

Наличност: В наличност

Цена: 19,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Ala Stop Nastro Холограмна лента за защита от птици, 45 м дължина, 5 см ширина

Холограмната лента е подходяща за предпазване на всякакви открити пространства, като: градини, зеленчукови и цветни лехи, плодни дръвчета, тераси, веранди и др.

С нея успешно ще прогоните:

 • ГЪЛЪБИ,
  ВРАБЧЕТА,
  СКОРЦИ,
  КОСОВЕ,
  ВРАНИ,
  ПЧЕЛОЯДИ,
  СВРАКИ,
  КЪЛВАЧИ и други нежелани птици. 

Холограмната лента е здрава и водоустойчива, подходяща за всякакви атмосферните условия.

Холограмната лента е напълно безопасно средство за природата, птиците и хората, не съдържа химикали и не замърсява околната среда!

Начин на приложение: Холограмната лента се люлее от вятъра и отразява светлината под различни ъгли, получените светлинни отблясъци в различни цветове, объркват птиците наоколо и те напускат обитаваните от тях места.

Поставете парчета от лентата с дължина от 2-4 м на растояние 1-2 м и тя ще започне да действа.

В градините може да поставите лентата по дължина или отвестно. Други места където можете да използвате лентата са стрехи на къщи, лозови насаждения, зеленчукови градини, цветни лехи и др.

Използването на  лентите заедно с електронно устройство за прогонване на птици увеличава многократно ефективността и съкращава времето за изгонване на вредните птици.


Разфасовка: 1 ролка от 45 метра.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: