Промоция

АКЦИЯ: ВЕНИШ ГБ - 100 гр. отровна примамка за охлюви - 10 бр.

Гранулирана отровна примамка срещу голи и градински охлюви в земеделски насаждения, овощни и зеленчукови градини, лозя, оранжерии, разсадници и в складове за хранителни продукти.

Производител: Шарда Уърлдуайд Експортс, Индия

Код на артикула: P-10219-901

Наличност: В наличност

Цена: 44,00 лв 37,40 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

АКЦИЯ: ВЕНИШ ГБ - 100 гр. отровна примамка за охлюви - 10 бр.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Препарата се посипва по почвата, между редовете и около стърковете на зеленчуците, плодните дървета, цветята и други.

Препарата е влагоустойчив и е особено ефективен във влажно време, когато охлювите са най-активни.
Гранулирана примамка срещу голи и градински охлюви в земеделски насаждения, овощни и зеленчукови градини, лозя, оранжерии, разсадници и в складове за хранителни продукти. Привлича охлювите от разстояние няколко метра. Съдържа добавка, която отблъсква хора и топлокръвни животни. Интоксицираните охлюви започват да отделят голямо количество слуз, изсъхват и умират поради необратимото увреждане на слузните клетки.
Едно пликче е достатъчно за 330 м² насаждения.
Активна съставка: металде-хид(40г/кг) гранули.
Карантинен период: няма.
Разрешен за употреба в България.
Срок на годност: 2 години. 
Област на приложение: примамка срещу голи и градински охлюви (сем. Limacidae) в доза 300 г/дка за площно третиране при разсади и редово (от двете страни на растенията) при други култури в земеделски насаждения, овощни и зеленчукови градини, лозя, оранжерии, разсадници и в складове за хранителни продукти.

Начин на действие: при поглъщане или контакт с лигавицата на охлюва, предизвиква обилно отделяне на слуз и изсъхване. Активно вещество: 40 г/кг металдехид. 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: