АКЦИЯ - 2 бр. Комбиниран ултразвук и електромагнитен уред против мишки, плъхове, мравки и хлебарки "PLUS" за 2 x 230 кв. м, Gardigo

Електронен уред с ултразвук и електромагнитни импулси за прогонване на мишки, плъхове и пълзящи насекоми – включително мравки и хлебарки

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 62323-2-10

Наличност: В наличност

Цена: 69,00 лв
Количество:

Gardigo Pest Repeller Plus са електронни уреди, които използва ултразвукови вълни и електромагнитни импулси за прогонване на мишки, плъхове и пълзящи насекоми – включително мравки и хлебарки.

Апаратът комбинира действието на ултразвуковите вълни, които се разпространяват в помещението, в което е включен, а електромагнитните импулси се разпространяват чрез електрическата мрежа в останалите помещения и на трудно достъпни места на площ до 230 кв.м. А двата уреда са за площ до 460 кв.м изключително подходящи за предпазване на къща на два етажа. Включени на всеки от етажите устройствата ще отблъскват ефективно гризачите и пълзящите насекоми.

Ултразвуковия сигнал на устройството против гризачи е с диапазон 20 000 – 40 000 Hz, постоянно променящи се честоти, които не позволяват на вредителите да свикнат със сигнала. Устройството излъчва електромагнитни импулси 3 минути и прави 3 минути пауза.

Освен това комбинираното устройство  Gardigo Pest Repeller Plus разполага и с лампа Led, която може да бъде включена или изключена – с възможност да бъде ползвана като нощна лампа.

Как действа на вредителите?

Уредът се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа. Ефектът се забелязва след няколко дни, а резултатите ще бъдат явни в рамките на 5-7 дни.

Срещу мишки и плъхове - Уредът използва ултразвуковите вълни, но най-вече електромагнитните импулси, които атакуват нервната система на вредителите и ги кара да напуснат защитаваната от уреда територия. Чрез електрическата мрежа сигналите достигат до местата, където гризачите се укриват – на тавана,  под подовете, зад стените от гипсокартон и тесните пространства. Лабораторно доказано е, че апаратите с ултразвук и електромагнит причиняват на вредителите силен дискомфорт и стрес, като ограничава тяхното необезпокоявано хранене и размножаване. Освен това сигналите ги принуждават да напуснат своите укрития. Там започва и действието на ултразвука който ги прогонва и от откритите части на охраняваното помещение.

Срещу мравките, хлебарките и другите пълзящи насекоми – В първите дни след включване се забелязва увеличение на активността им, тъй като уредът ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука насекомите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 3 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти.

Как се използва уредът и къде се поставя?

Комбинираният апарат Gardigo Pest Repeller Plus  се включва в електрическата мрежа и трябва да остане включен постоянно.

След като включите уреда против мишки, плъхове и пълзящи насекоми трябва да изберете:
Променящи се ултразвукови честоти с диапазон от 20 000- 40 000Hz /препоръчана настройка/
или
Фиксирани ултразвукови честоти с диапазон от 55 000Hz.

Електромагнитните импулси, които се включват и изключват автоматично на всеки 3 минути нямат нужда от допълнителна настройка. Те започват работа при включване на уреда в електрическата мрежа.

Чрез бутони може да включвате и изключвате LED светлината.

За да бъде максимално ефективен уредът не трябва да бъде покриван, поставян зад прегради – пердета, стени, мебели и др. препятствия.

Технически параметри:

Начин на действие: Ултразвукови променящи се честоти, които работят без прекъсване в диапазон 20.000 - 40.000 Hz или Непроменлива ултразвукова честота – 55.000 Hz;
Електромагнитни импулси – включват се и се изключват на всеки 3 минути;
LED светлина – вкл./изкл.;
Захранване: 220–240 V / 50-60 Hz;
Обхват на действие: 230 кв.м.;
Разход на електричество: под 3.5 W.

Предимства на уреда:

Лесно и ефикасно прогонване на гризачи и пълзящи насекоми от вашия дом или офис
Надеждна защита 24 часа в денонощието.
Без употреба на отрови, препарати и вредни вещества.
Консумацията на електричество е незначителна, практически "нулева", което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив.
Не се нуждае от консумативи и поддръжка.
Безопасен за хора включително бременни, деца, възрастни, не вреди на животните.
Естетически външен вид.
Гаранционен сервиз.

Внимание!

Уредът трябва да се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа. 

Забележка: Някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. 

По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и други насекоми) в първите дни след включване се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 3 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5.50 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: