Меню
Количка

АЕРОЗОЛ против ОСИ и СТЪРШЕЛИ BROS (300 мл)

АЕРОЗОЛ против ОСИ и СТЪРШЕЛИ BROS (300 мл)
АЕРОЗОЛ против ОСИ и СТЪРШЕЛИ BROS (300 мл)
АЕРОЗОЛ против ОСИ и СТЪРШЕЛИ BROS (300 мл)
АЕРОЗОЛ против ОСИ и СТЪРШЕЛИ BROS (300 мл)
АЕРОЗОЛ против ОСИ и СТЪРШЕЛИ BROS (300 мл)
11.90лв
Без данък: 11.90лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 337-79
  • Тегло: 0.30kg

Този продукт е под формата на аерозолен спрей и използването му води до ефективна борба и унищожаване на гнезда на стършели и оси. Предимство на този продукт е, че не се изисква да доближавате прекалено много гнездото, което може да застраши вашата безопасност. Аерозолната струя чрез пръскане достига до необходимото място и атакува насекомите. Дистанцията, която можете да спазвате е 6 метра, която се дължи на аерозола на Bros против стършели и оси. 

В състава на Bros аерозол 300 мл има ефективни активни съставки – тетраметрин, перметрин, циперметрин с участие последователно от 0.17 %, 0.17 % и 0.4 %. 

Инструкции за употреба:

  1. Разклатете Bros аерозол против оси и стършели, защото при неизползване активните съставки може да се утаят на дъното на бутилката.
  2. Изберете правилно време от денонощието за пръскане с аерозола – като такова се определя рано сутрин или късно вечер, защото през целия ден тези летящи насекоми са активни, напускат гнездото и при пръскане ще атакувате само част от тях, докато по-големия процент от популацията няма да се намира в убежището.
  3. Застанете на безопасно разстояние от гнездото на осите и стършелите, което възлиза на поне 5 метра и напръскайте цялата конструкция, включително и входа, както и около него. След като сте третирали местообитанието на вредителите, действието на спрея против тях ще започне да извършва предназначението си. В рамките на 30 минути ефектът от течността на аерозола ще започне да си проличава.

Важно е да бъдете много внимателни по време на обработката със спрей Bros против стършели и оси, защото при наличие на вятър, течността от аерозола може да се разпространи върху вас. При пряк контакт с кожата обработете чрез хубаво измиване. Не използвайте в закрити помещения и върху повърхности, на които се храните или приготвяте храната си.

Не премахвайте гнездото поне 24 часа след обработката, защото ще изложите на риск здравето си. При някои индивиди, които са напуснали гнездото по време на третирането и се завърнат по-късно, действието ще протече със закъснение. 

Винаги спазвайте мерките за безопасност, когато работите с аерозолни инсектицидни препарати. По време на третирането не трябва да ядете или консумирате течности. След процедурата трябва да измиете лицето и ръцете си с вода и почистващ препарат.

Внимавайте с отварянето на аерозол Bros против оси и стършели, защото при излагане на високи температури, възлизащи над 50 градуса, както и на пряка слънчева светлина има опасност за целостта на бутилката, която е под налягане. Не трябва да подлагате препарата Bros против стършели и оси на пряк контакт с огън и запалителни вещества.

Не трябва да използвате препарата в близост до полезни насекоми като пчелите, защото съдържанието е токсично и ще ги унищожи.

В случай че усетите затруднено дишане след третиране с Bros против вредители, потърсете медицинска помощ, както и при поглъщане или попадане в очите.
Не изхвърляйте опаковката след употребата, особено в близост до заводи, производствени сгради, хранителни продукти и посуда. 

!Съдържа перметрин, може да причини алергична реакция.
БРОС спрей против оси и стършели
N Опасен за околната среда

 

 

 

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org